top of page

rezervă un loc

No events at the moment

Ești curios ce părere au participanții?

Alexandra Ciocan

Cluj

”Am participat la modulul de ilustratie din Cluj si ma bucur tare mult ca am facut-o. Dat fiind faptul ca sunt la randul meu ilustrator , ca nu sunt incepatoare si ca printre subiectele mele nu se afla pasarile, am avut initial mici retineri. Insa ma bucur ca mi-am ascultat instinctul care imi soptea sa particip! E pretios sa reinveti sa privesti prin ochii unui incepator, sa ai bucuria de a asculta un profesor precum Alexia, care prin al carei entuziasm, implicare, cunostinte si rabdare.”

Ștefana Teodoroiu
București

”Este al doilea curs de pictură cu Alexia Udriște la care particip și pot spune cu mâna pe inimă că este cel mai bun profesor. Mai ales dacă nu ai încredere în tine, nu crezi că te pricepi sau pur și simplu ți-ai dori să pictezi păsări, dar ți-e teamă să încerci: Alexia are talentul de a te face confortabil și de a scoate pasiunea la iveală.”

Mitzura T.

București

”Atelierul cu păsări a fost cu totul peste așteptările mele. Nici nu îți poți imagina ce poate prinde contur pe foaie sub îndrumarea ei. Alexia are un mod atât de natural și uman în a interacționa cu noi încât imediat de simți confortabil să te pui pe treabă. Și-a făcut timp să ghideze fiecare participant în fiecare etapă de lucru.”

Ella
Cluj

”E pretios sa reinveti sa privesti prin ochii unui incepator, sa ai bucuria de a asculta un profesor precum Alexia, care prin al carei entuziasm, implicare, cunostinte si rabdare, face ca cele 4 ore sa zboare si ramai dorindu-ti mai mult.”

în timpul atelierelor

ne minunăm împreună

Abonează-te a afla din timp locațiile și datele următoare!

Mulțumesc! Revin cu vești.

bottom of page